«Μίλα δεν είσαι μόνη!» το μήνυμα του διεθνούς τουρνουά νεανίδων

«Μίλα δεν είσαι μόνη!» το μήνυμα του διεθνούς τουρνουά νεανίδων

Διεθνές Τουρνουά μπάσκετ νεανίδων θα διεξαχθεί στο Α΄ Κλειστό Ηλιούπολης το διάστημα 4 έως 6 Μαρτίου με έναν ξεχωριστό σκοπό. Στο περιθώριο του τουρνουά, θα διοργανωθεί ημερίδα με τίτλο «Μίλα, δεν είσαι μόνη!», με την ΕΟΚ να στέλνει μήνυμα κατά της γυναικείας κακοποίησης. Ενεργό ρόλο θα έχουν ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ γυναικών Άννυ Κωνσταντινίδη και η πρώτη σκόρερ όλων των εποχών της εθνικής, Εβίνα Μάλτση.

Καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει φιλανθρωπική δράση με τη συγκέντρωση τροφίμων έξω από το A’ κλειστό γυμναστήριο Ηλιουπόλεως για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρεται: 

«Το μπάσκετ μπορεί να ενώσει και το αποδείξει πολλές φορές. Μπορεί όμως και να στηρίξει άτομα, κοινωνικές ομάδες και να υψώσει τη φωνή του. Αυτό κάνει κι αυτή τη φορά με ένα τουρνουά που παρακινεί με μία σημαντική πρόταση: «Μίλα, δεν είσαι μόνη».

Η ΕΟΚ στέκεται αρωγός και το Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Νεανίδων που θα φιλοξενηθεί στο Α’ Κλειστό Ηλιούπολης (4-6/3), θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της, ενώ παράλληλα θα έχει ενεργό ρόλο με την παρουσία της Άννυς Κωνσταντινίδη και της Εβίνας Μάλτση στην ημερίδα που θα έχει θέμα τη γυναικεία κακοποίηση και φέρει τον εύστοχο τίτλο «Μίλα, δεν είσαι μόνη!» Κωνσταντινίδου και Μάλτση θα μιλήσουν το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 11.00 στο Κλειστό Θέατρο Δημαρχείου Ηλιούπολης.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος οι Ηλιούπολη, Παναθηναϊκός, Εσπερίδες, Πάνθηρες Καβάλας και η ισπανική Βαλένθια».

Related Articles