Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 22η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Ρέθυμνο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 22η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Ρέθυμνο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 22η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Ρέθυμνο από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ, μια εκδήλωση που έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός για τους εθελοντές αιμοδότες.

Η Φλόγα της Αγάπης και της αλληλεγγύης διέσχισε φέτος τους δρόμους του Ρεθύμνου, μεταφέροντας την ελπίδα και το μήνυμα της ζωής σε κάθε γωνιά του νομού και της Ελλάδας. Στη φετινή εκδήλωση εκτός από τους εθελοντές αιμοδότες τιμήθηκαν και οι Άγιοι Τέσσερις Μάρτυρες μνημονεύοντας τα 200 χρόνια από το Μαρτύριό τους στο Ρέθυμνο.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική, με εκατοντάδες εθελοντές, μικρούς και μεγάλους, να πλαισιώνουν την εκδήλωση, δείχνοντας πως το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι πιο ζωντανό από ποτέ. Η δράση συνδυάστηκε με μια παράλληλη αιμοδοσία, προσφέροντας μια ακόμη ευκαιρία στους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στη διάδοση του μηνύματος της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Για την 22η Λαμπαδηδρομία στο Ρέθυμνο, ο ΣΕΑ Ν. Ρεθύμνου, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α. συνεργάστηκε με την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης κι Αυλοποτάμου, την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, τους «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» – Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς, τον Δήμο Ρεθύμνης, την Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου & Σφακίων, τον Δήμο Αγίου Βασιλείου, τις Ενορίες Μελάμπων και Περιβολίων, τους λαμπαδηδρομείς, τα σχολεία, τα αθλητικά σωματεία, τους συλλόγους, τους φορείς, τους χορηγούς και τους εθελοντές, με σκοπό να ενώσει τις δυνάμεις όλων για ένα κοινό σκοπό: τη διάδοση της ιδέας ότι η εθελοντική προσφορά αίματος σώζει ζωές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑ Ν. Ρεθύμνου ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους  που συμμετείχαν και στήριξαν αυτήν την εκδήλωση. Η κοινή   προσπάθεια με τους τοπικούς φορείς, τους εθελοντές, τους χορηγούς και τους συνεργάτες, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της 22ης Λαμπαδηδρομίας. Η συμμετοχή όλων   που  πλαισίωσαν, αποδεικνύει πως η δύναμη της κοινότητας μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Επίσης γίνεται γνωστό, ότι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση της 22ης Λαμπαδηδρομίας στο Ρέθυμνο μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/sea.rethymnou.dotes.zois

  

Related Articles