Μονεμβασιά: 52χρονος σε κατάσταση αμόκ σκότωσε δύο ανθρώπους

Μονεμβασιά: 52χρονος σε κατάσταση αμόκ σκότωσε δύο ανθρώπους

Ήταν βράδυ του Σαββάτου όταν ξαφνικά ένας 52χρονος άνδρας, πήρε το αυτοκίνητό του και άρχισε να σκορπά το θάνατο!

Ο 52χρονος δράστης μπήκε ανάποδα στο δρόμο όπου κινούνταν  μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δυο ηλικιωμένοι και αφού το εμβόλισε, έσυρε στην άσφαλτο τον έναν εξ αυτών για τουλάχιστον 200 μέτρα, σύμφωνα με μάρτυρες.

Στη συνέχεια,  επέστρεψε εκεί που βρισκόταν βαριά τραυματίας ο δεύτερος ηλικιωμένος, τον οποίο παρέσυρε και σκότωσε με το ΙΧ του.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από αυτόπτες μάρτυρες και άμεσα έσπευσαν περιπολικά στο σημείο και καταδίωξαν τον δράστη.

Ενα περιπολικό βγήκε μπροστά του για να του ανακόψει την πορεία, όμως ο δράστης εμβόλισε το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. για να διαφύγει. Το ίδιο έκανε κι ένα ΙΧ προσπαθώντας με τον ίδιο τρόπο να τον σταματήσει, ενώ κάποιοι πολίτες προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν και να ανοίξουν την πόρτα. Εντρομοι οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να φύγουν από το σημείο, καθώς ο οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και φαινόταν πως δεν υπολόγιζε κανέναν και τίποτα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν λίγο αργότερα.

Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ο δράστης, Π.Κ. είναι επαγγελματίας στην περιοχή της Μονεμβασιάς με καταγωγή από τη Συκιά Μολάων, ενώ οι δύο νεκροί άνδρες, αμφότεροι ηλικίας 77 ετών ήταν κάτοικοι Μονεμβασιάς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η απάθεια του δράστη ο οποίος έχει προκαλέσει εντύπωση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση καθώς παραμένει ακόμα άγνωστη η αιτία που «πυροδότησε» το φονικό ξέσπασμά του .

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος ο 52χρονος δράστης που ζούσε με τη μητέρα του και την αδελφή του δεν γνώριζε τους δύο ηλικιωμένους που παρέσυρε και σκότωσε ενώ δεν φαίνεται να είχε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων και καταχρήσεων.

Related Articles