ΣΚ.Ο.Ε: Επέστρεψαν οι τροπαιούχοι του CHAMPIONS LEAGUE

ΣΚ.Ο.Ε: Επέστρεψαν οι τροπαιούχοι του CHAMPIONS LEAGUE

Τιμές για τους Έλληνες του Σκητ στο αεροδρόμιο 

Εντυπωσιακή υποδοχή επιφυλάχθηκε για την Εθνική Ομάδα Σκητ κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οικογένειες, συναθλητές, φίλοι και η ΣΚ.Ο.Ε., περίμεναν τους Έλληνες διακριθέντες του Ευρωπαϊκού Champions League Σκοποβολής Πήλινου Στόχου 2024.

Την ΣΚ.Ο.Ε. εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθανάσιος Παπαγεωργίου, το μέλος του Δ.Σ. Πηνελόπη Νινιού και η πρόεδρος της επιτροπής πήλινου στόχου Ελένη Κυπριώτη.

Η πρωτιά της Ελλάδας στο Champions League

Οι Έλληνες σκοπευτές, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μάκης Μίτας, ο Πρωταθλητής Ευρώπης Μπάμπης Χαλκιαδάκης, η Φιναλίστ των Ολυμπιακών Αγώνων Εμμανουέλα Κατζουράκη και η Πρωταγωνίστρια του Σκητ Γυναικών Άννα – Μαρία Μαρκαντωνάκη, ανέβασαν την Ελλάδα στην κορυφής της Ευρώπης!

Στην πρώτη εμφάνιση της χώρας μας στο Champions League Σκοποβολής, κατέκτησαν δύο (2) Χρυσά μετάλλια!

Ο Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης στο ατομικό (solo) του Σκητ, και η Ελληνική Ομάδα στο Ομαδικό (team) του Σκητ.

Οι πρωτεργάτες των επιτυχιών

Τίποτα δε χαρίζεται. Πίσω από τις επιτυχίες κρύβονται χρόνος, κόποι, προσπάθεια και έξοδα.

Θα ήταν σημαντική παράλειψη αν λησμονούσαμε τους ανθρώπους πίσω από τους αθλητές που προαναφέρθηκαν. Τα μέλη της ομάδας που η αγωνία τους κορυφώνεται σε κάθε βολή.

Ο προπονητής Γιώργος Σαλαβαντάκης, πρώην αθλητής του Σκητ με διεθνείς επιτυχίες (στσ. Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Σίδνεϋ 2004), που έφερε τους αθλητές σ’ αυτό το υψηλό διεθνώς επίπεδο από πλευρά τεχνικής, προπονήσεων και προγράμματος.

Ο ψυχολόγος και αρχηγός των αποστολών Νεκτάριος Σταύρου, που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα και οδηγεί την ψυχολογική διαχείριση στις αποτυχίες, αλλά κυρίως στις επιτυχίες!

Εντυπωσιακή Κατάληξη 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισαν οι Διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σκητ για το 2024. Οι Έλληνες σκοπευτές, με την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης και τα δύο Χρυσά μετάλλια, πρόσφεραν στην Ελλάδα και τη Σκοποβολή μια ακόμη μεγάλη Διεθνή διάκριση.

Συγχαρητήρια σε όλους!

skoe.gr

Related Articles