Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Ροδόπη, Έβρο, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Ροδόπη, Έβρο, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα
  • Συνελήφθη στις 04 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων  Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κομοτηνής, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε δασική έκταση κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών, στην περιοχή Νέα Σάντα, του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, στη Ροδόπη και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.363,75€.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.250 €, στις 02 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση 5ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Αλεξανδρούπολης- Απάλου, στον Έβρο.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.625 €, στις 03 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κέρκυρας, σε εταιρία, για πρόκληση πυρκαγιάς κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Βελονάδες, Δ.Ε. Εσπερίων, του Δήμου Βορείου Κέρκυρας, στην Κέρκυρα. 
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.255,85 €, χθες 05 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Λαγκαδά, σε εταιρία, για εκτέλεση θερμών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Λητής, του Δήμου Ωραιοκάστρου, στην Θεσσαλονίκη. 
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.927,5 €, χθες 05 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της  ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ζωικών υπολειμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Βρυοτόπου, του Δήμου Τυρνάβου, στην Λάρισα. 

Related Articles