Τι είπε ο συζυγοκτόνος της Ζακύνθου

Τι είπε ο συζυγοκτόνος της Ζακύνθου

Η άτυχη 40χρονη γυναίκα, στη Ζάκυνθο, μητέρα τριών παιδιών, ήθελε εδώ και πολύ καιρό να χωρίσει από τον 51χρονο που την κακοποιούσε συστηματικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ο Εισαγγελέας του είχε επιβάλει περιοριστικούς όρους προκειμένου να μην την πλησιάζει.

Στις 18 Ιουνίου 2022 μάλιστα, είχε συλληφθεί μετά από μήνυση της 40χρονης για ενδοοικογενειακή βία. Ο Εισαγγελέας ζήτησε προσωρινά περιοριστικά μέτρα που προέβλεπαν να μην πλησιάζει τη σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων αλλά και απομάκρυνση από τη συζυγική οικία. Εκείνος,  συνέχιζε να πιέζει την 40χρονη να τον δεχτεί πίσω παρακαλώντας την, μέχρι που κάποια στιγμή εκείνη τον λυπήθηκε γιατί –όπως της έλεγε- δεν είχε πουθενά να μείνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, στην κατάθεσή του ανέφερε ότι πίστευε ότι η 40χρονη τον απατάει: «Έχασα τον έλεγχο. Είχαν μάθει ότι με απατάει. Πήρα το μαχαίρι και τη χτύπησα. Μετά έφυγα και πέρασα το βράδυ έξω. Στο βουνό. Δεν κατάλαβα ότι τη σκότωσα. Γι’ αυτό κανόνισα την επόμενη μέρα να πάω στη δουλειά στην οικοδομή. Πίστευα ότι την τραυμάτισα. Έχω μετανιώσει».

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν, πάντως, ότι το παρελθόν του 51χρονου δείχνει ότι η κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της γυναίκας του ήταν επαναλαμβανόμενη χωρίς στοιχεία μεταμέλειας.

 

Related Articles