Συλλήψεις από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας

Συλλήψεις από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.), το Γραφείο Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας και με τη συνδρομή στελεχών της κινητής μονάδας ανίχνευσης ακτίνων Χ (X-RAY VAN) της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην πύλη λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω αλλοδαπός, ως οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε εντός του επικαθήμενου μεγάλη ποσότητα πακέτων λαθραίων τσιγάρων, στερούμενων ειδικής ταινίας φόρου κατανάλωσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα – επικαθήμενο, καθώς και η ανωτέρω ποσότητα τσιγάρων.

Επίσης, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 43 και 38 ετών, προέβησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα, ενώ παράλληλα για τον 38χρονο υπήρχε καταχώρηση εις βάρος του με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Related Articles