Συλλήψεις ατόμων για κλοπές, ναρκωτικά και διωκτικά έγγραφα στη Θεσσαλονίκη

Συλλήψεις ατόμων για κλοπές, ναρκωτικά και διωκτικά έγγραφα στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, καθώς και ερευνών που διενεργούνται από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν:

  • (12) άτομα για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, κοκαΐνης και ηρωίνης.
  • (5) άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Βίαιης Προσαγωγής Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης και Βούλευμα Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για αποπλάνηση παιδιών και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.
  • (3) άτομα για δύο περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής.
  • (1) άτομο για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Πρόκειται για 17χρονο ημεδαπό, ο οποίος πρωινές ώρες χθες (14-03-2023) πραγματοποίησε κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και ανέφερε ψευδώς ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός σε σχολικό κτήριο στην περιοχή της Καλαμαριάς.
  • (1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί όπλων. Πρόκειται για 25χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε (1) πιστόλι με τη γεμιστήρα του που περιείχε 8 φυσίγγια.
  • (1) άτομο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Πρόκειται για 69χρονο ημεδαπό, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία 16χρονης ημεδαπής, μεσημβρινές ώρες χθες στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, προέβη σε γενετήσιες πράξεις και φράσεις σε βάρος της.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

φωτογραφία αρχείου

Related Articles