Ο ΥΦΕΘΑ στη Μεραρχία Υποστήριξης και τη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς

Ο ΥΦΕΘΑ στη Μεραρχία Υποστήριξης και τη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, συνοδευόμενος από από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη και τον Διοικητή Γ’ ΣΣ Αντιστράτηγο Αθανάσιο Γαρίνη, επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024, τις έδρες της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ) και της Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς (ΣΠΣΞ), στην Καλαμαριά.

Εκεί τον υποδέχθηκαν, κατά περίπτωση, ο Διοικητής ΜΕΡΥΠ Υποστράτηγος Δημήτριος Αραμπατζής και ο Διοικητής ΣΠΣΞ Ταξίαρχος Αναστάσιος Κυριακίδης.

Κατά τις επισκέψεις του, ο κ. Κεφαλογιάννης ενημερώθηκε για την οργάνωση, την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητές τους, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με το προσωπικό, ενώ απηύθυνε χαιρετισμό προς τους σπουδαστές της Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς.

Ο κ. Υφυπουργός συνεχάρη τους Εκπαιδευτές και τη Διοίκηση της Σχολής για το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και παρότρυνε τους Σπουδαστές να συνεχίσουν την προσπάθεια ενημέρωσης και κατάρτισής τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του επαγγελματικού τους βίου, ώστε να διευρύνουν διαρκώς την κριτική τους ικανότητα και τη στρατηγική τους αντίληψη. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προσβλέπει σε μια συνεχή αναβάθμιση της Σχολής και θα είναι αρωγός σε ό,τι ζητηθεί, με γνώμονα την προώθηση του εκπαιδευτικού έργου.

Related Articles